Friss topikok

Címkék

afrika (4) alkohol (11) andrássy (3) armstrong (4) ausztrália (6) autómentes (24) autós biciklis ellentét (3) baleset (35) bam (4) bérbicikli (30) bicikli (18) biciklibulvár (6) bicikliparkoló (8) biciklis futár (9) bicikliút (134) bírság (10) biztonság (54) biztosítás (5) bkk (8) bkv (9) bringázz a munkába (4) bubi (14) buda (3) budapest (79) buszsáv (3) cannondale (4) critical mass (50) dánia (3) demonstráció (5) design (31) divat (8) downhill (8) dr kerékagy (5) egyesült államok (4) emelés (3) empamo (6) energia (3) energia bringa (5) építkezés (4) extrém kerékpár (3) e bike (5) felmérés (6) film (6) fotó (4) futár (3) gkm (4) google (4) gyerek (3) hátizsák (3) herebántalom (5) hibrid (4) híd (10) infrastruktúra (6) járda (3) kampány (4) képzőművészet (7) kerékagy (3) kerékpár (15) kerékpárbarát (3) kerékpárosklub (5) kerékpársztráda (6) kerékpártároló (3) kerékpárút (3) kína (3) kiskörút (7) kocsma (6) koppenhága (4) közbicikli (3) közbringa (3) közlekedés (4) kresz (17) kvvm (3) lakat (5) lámpa (4) levegő (7) london (15) lopás (16) magyar kerékpárosklub (3) margit híd (25) maszk (3) máv (7) mkk (3) mtb (3) nagy-britannia (3) new york (9) nyereg (7) obama (4) önkormányzat (21) orfk (4) párizs (7) parkolás (4) parlament (4) rakpart (3) regisztráció (3) rendőr (35) schwinn csepel (3) sisak (14) statisztika (3) szeged (3) szerviz (3) szex (5) sztrájk (8) tábla (4) tél (10) térkép (5) tolvaj (5) túrázás (8) urbánus (39) városi biciklizés (44) verseny (3) videó (12) világítás (6) víz (4) vonat (4) zene (5) Címkefelhő

Feljelentette magát a bűnbánó downhilles

2014.03.24. 16:51 - kirk kapitány

Saját Facebook-oldalán jelentette be egy budai downhill-biciklis, hogy megtámadott egy nőt a Fogaskerekűn, mert nem tudta kezelni indulatait a kialakult vitában. S. Dániel a Kerékagynak is elküldte a levelét, amelyben azt is bevallja, hogy egyszer tettleg is bántalmazta G. Évát.

Az ügy előzménye, hogy G. Éva több internetes fórumon is szóvá tette, milyen agresszíven viselkednek a downhilles kerékpárosok a Fogaskerekűn. A Kerékagy február végén megjelent cikkében idézte azt a XII. kerület honlapján közzétett bejegyzést, amelyben a maga szemszögéből írta le az esetet:

„Egy fiatalember belém kötött, majd teljes erőből megütött a fogason, aztán halálosan megfenyegetett, azt állította, az apja rendőr, és elszaladt. Három tanú van, meg még a diszpécser, kamera őrzi a ruházatát. Elképesztő volt a vállvonogatás. Jogszerűen semmit nem tehetek. Özvegy vagyok, három gyereket nevelek, és a jövőjükre félretett pénzt nem költhetem testőrre."

Bár a történet nagyon egymásnak ugrasztotta a Kerékagy kommentelőit is, a nő reklamációját egyáltalán nem vették komolyan. Ezért váratlanul jött a döbbenetes bűnbánó levél. A szövegét változtatás nélkül közöljük:

2013. augusztus 30-án és február 24-én megtámadtam G. Évát a fogaskerekűn, mert indulataimat nem tudom megfelelően kezelni, tévesen úgy véltem, a fogaskerekűn másoknak hozzánk, downhilleseknek kell alkalmazkodniuk, és én akartam meghatározni, ki hová tegye a biciklijét. Valamint azt is gondoltam, egy magányos nőt könnyedén lenyomhatok.

Az első támadáskor belekötöttem, azt akartam, tűrje el, hogy az övére teszek egy másik biciklit, megpróbáltam nevetségessé tenni egy tucat másik utas előtt, ütéssel fenyegettem és harsányan sértegettem, azt állítottam, hogy ő engem rágalmazott a cikkeiben, miközben ő beszorított helyzetben volt a sarokban. Jelen volt egy tizenkét éves gyerek is, emiatt a tettemet különösen sajnálom.

A februári támadásnál is én szólítottam meg, hecceltem azzal, hogy ráteszem az övére a biciklimet, noha a majdnem üres szerelvényben máshová is tehettem volna, és később is szállok le, mint ő. Amikor ki akarta venni a biciklijét, és felszólított, hogy fogjam meg az enyémet, akkor nagy erővel halántékon ütöttem. Ezután hosszasan és trágárul sértegettem, végül megfenyegettem: "Apám rendőr. Ha feljelentesz, megtalállak és megöllek." Utána elhagytam a helyszínt.

A következményektől félve mindkétszer hazug kommenteket tettem közzé, amelyekben azt állítottam, hogy G. Éva hazudik és megérdemelte a támadást, a februári eset után pedig magamat szemtanúnak kiadva R.I.P. álnéven azzal vádoltam a kerékagy blogon, hogy G. Éva provokált, ő rugdosott engem, és agresszívan viselkedett.

Mindez hazugság, azért írtam, hogy eltereljem a tetteimről a figyelmet, és rossz hírét keltsem annak, akit megütöttem. G. Éva nem tett mást, csak a fogaskerekűn utazott, nem kötött belém, nem ártott nekem, újságcikkei nem tartalmaznak rágalmazó vagy becsületsértő állításokat. Jogállamban természetes és intelligens mód a problémáinkat nyilvános vita kezdeményezésének céljával újságcikkben felvetni, erre nem lehet az erőszak a válasz. Valóban nem mindig figyelünk másokra a fogason, és másoknak joguk van ezt szóvá tenni.

Agresszív viselkedésemet, az ütést és a hazug kommenteket mélyen bánom, szégyellem, miattuk bocsánatot kérek G. Évától, aki egyedül állt velem szemben. Sajnálom azt is, hogy ártottam jó hírnevének.

A jövőben törekszem arra, hogy konstruktívan és udvariasan oldjam meg a hétköznapi helyzeteket. Aki nem bánt, azt nem fogom bántani, és mindent megteszek azért a társaimmal együtt, hogy G. Éva nyugodtan utazhasson, és ne lehessen gúny vagy erőszak célpontja.

Címkék: downhill

255 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://kerekagy.blog.hu/api/trackback/id/tr25877027

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Shadowbull 2014.03.25. 10:31:35

@anyahajókabinajtóhajtogató: ez gondolom koltoi kerdes volt.

Az ilyen jellemtelen kis patkanyok zsigerbol erzik, mikor talalkoznak naluk gyengebbel, akikkel szemben izmozni lehet. Meg azt is felmerik, hogy nehogy legyen a kozonsegben olyan, aki megvedhetne az aldozatot.

Es persze gyakran falkaban mozognak.

nevetkőzzcsakszopnifogsz! 2014.03.25. 10:33:52

megijedt a kis patkány, ezért vállalta a nyilvános megalázást inkább

Bobby Newmark 2014.03.25. 10:35:22

@Blikknépe: Hát mondjuk ebben a linkelt sztoriban pont nem G. Éva az elmebeteg.

Az ilyen kókler geci asztrológusoknak meg egyéb ezotrerikus köcsögöknek az éve megnyúzás sem lenne elég büntetés.

fogyasztói magastartás 2014.03.25. 10:41:37

többször is járok a fogaskerekűn.
ha meglátom, hogy bármelyik bringás csak egy ujjal is hozzáér valakihez, ott helyben megbaszom a tüdejét. velem kötekedj, te szaralak.

fogyasztói magastartás 2014.03.25. 10:43:39

downhilleseket hamar le lehet szoktatni az erdőben bringázásról egy jó vastag ággal

Zsoltifiú73 2014.03.25. 10:51:34

Puhapöcsű tejfelesszájú kiscsávó ez a downhilles!
Nőt nem ütünk meg soha.
Ennyi.

tomot 2014.03.25. 10:52:14

@Nikolaij: Tamás, a probléma mélyebb gyökerű : minden férfit utál, konkrétan férfigyűlölő. A bicikli csak egy ürügy volt, hogy kötekedni tudjon. A buszmegállóban békésen üldögélő férfit csak nem tudja vegzálni. Bár lehet, hogy azzal is próbálkozik.

tomot 2014.03.25. 10:53:48

@tavasztunder: anyádnak írogassál ilyen üzenetet

aljaskuszobab 2014.03.25. 10:56:39

@judy2121: de, elég primitívnek tűnsz, pont mint a többi downhilles.

ebben persze nincs semmi meglepő. így néz ki a budai downhilles életútja:

-gimnáziumban nem emelkedik ki semmiben, nem jó tanuló, nem jó sportoló, nem jóképű/szép, stb.
-kitalálja, hogy downhillezni fog, mert az olyan extrém, menő és veszélyes, biztos népszerűvé teszi majd
-vesz egy biciklit és minden nap izzadságszagúan érkezik meg a gimnáziumba
-a civilizált emberek továbbra sem állnak vele szóba (hiszen semmit se változott és már büdös is), de a más osztályokból kivetett downhillesekkel végre tud a biciklik előtt álldogálni a szünetben
-tanítás után a falka downhilles megszállja a fogast, káromkodik, szemetel, zaklatja a többi utast, hogy végre bosszút álljanak azért, mert senki sem foglalkozik velük a gimnáziumban
- ezzel töltenek 1-2-3-4 évet

- az osztálytársaik egyetemre mennek, a downhillesek pedig pizzát szállítanak ki nekik a vizsgaidőszakban

másik oldalon 2014.03.25. 10:57:39

@Nikolaij: "Tehát ezennel megkérem arra, hogy ugyanezen nyilvános csatornák előtt kérjen elnézést a mi társadalmi rétegünktől, mint „downhillesektől”, mert általánosítása révén, ha valaki mostantól meglát egy összteleszkópos kerékpárost, már erős negatív előítélet fog ébredni benne."
Akinek nem inge....
Viszont ott volt még egy pár DH-s és teljes egyetértésben szemlélték a dolgokat. Ők is bűnösök.
A vélemény miatt pedig nem szokás bocsánatot kérni, a garázda viselkedésért viszont igen.
Nem ártana egy kis szövegértés sem. Ö az agresszív és büdös DH-sokról írt, ha Ön nem az, akkor nem Önről szól. Tehát ha valaki agresszív és büdös emberekről ír, az sem az kedves és ápolt humanoidokról ír. Ennyi, nincs ezen mit magyarázni.
Kérem linkelje be ahol azt írta G.É. hogy MINDEN DHs- agresszív és büdös.

TwinSpark16v 2014.03.25. 11:05:44

@fogyasztói magastartás:
Kedves Kommentelő,

A hozzád hasonló önkéntes rendőröket szokták a valós bunkók jól megagyalni, ha szándékosan kötekedsz :)
De ha Te rendszeresen jársz a fogason, mint ahogy írtad is és még nem büszkélkedtél, hogy jól "megbasztad a tüdejét" bárkinek is, valószínű ez meglehetősen ritka eset amikor egy "bingás csak egy ujjal is hozzáér valakihez".

Remélem valami kisebbségi csoportot fogsz egy vastag ággal leszoktatni és nem leszel "szaralak" amikor visznek be a János kórházba egy kis pihenőre. Amúgy, az ággal jobb belátásra bírást a törvény is bünteti. Akár közvetlen, akár közvetett formában történik.

De ismételten, a cikkben említett eset nem általános, felesleges itt a fórumon keménykedni. A BKK keres security-s embereket, lehet jelentkezni és védeni az ártatlan lelkeket hivatalos formában.

Peace

Bobby Newmark 2014.03.25. 11:08:55

@TwinSpark16v: Egy erdőben egy ágon keresztülzakózásból nemigen hiszem, hogy lesz rendőrségi ügy. Bár elképzelhető most, hogy így a kollega magára vállalta az elhelyezést, lehet, hogy a világ összes erdőben ágon átesett kerékpárosa őt fogja feljelentgetni... :P

fogyasztói magastartás 2014.03.25. 11:13:43

@TwinSpark16v: jobb az neked, ha nem kötekszel velem. most szólok.

Nikolaij 2014.03.25. 11:14:46

@Ikukám: Egy cikk 2014.02.27-ről és az idézet amit kíván:

"A fogasra beözönlött egy nagy csapat downhilles fiú, igen, ők azok, akiktől a budai tájvédelmi körzet sívó pusztaság csíkokban, és hetvennel csapódnak elénk a tündérhegyi útra merőlegesen, meg naponta látok fejsérülteket közülük a sziklákon, a fogason sárosak, és kiabálnak, és trágárak, ijesztőek a gyerekeimnek, és büdösek, és nem lehet tőlük leszállni sem, mert eltorlaszolják az utat, felvonónak használják, amit más hazajutásra, miattuk lett háború a fogason utazás, törvényen kívüli, egyre agresszívabb érdekcsoport, és ellenőr sem kell ahhoz, hogy erőszak legyen."

Ad.1:
Tehát akkor elemezzük együtt lépésről lépésre, adott a downhilles fiúk csoportja akik büdösek,agresszívek és stb. Én nem látom a downhilles fiúk előtt, hogy akkor most ez a büdös és agresszív downhilles csoporthoz szól, hanem úgy összesítve a downhillesekről akiket a későbbiekben leírt negatív jellemzőkkel lát el.

Ad.2:
Olvassuk együtt a bejegyzés címét is, idézem:"Büdösek és agresszívek-e a downhillesek a Fogaskerekűn?"
Nos, úgy van ez fogalmazva, hogy az agresszív és büdös downhilleseket külön "kasztban" kezelné??....

Tudja addig nincs gond a véleményem kinyilvánításával, amíg azt elmondom XY-nak vagy ZV-nek, viszont mihelyst olyat írok, amit több ember és nagyobb közönség olvashat el, ott ildomos elkerülni a személyes sértettségből kerekedő általánosításokat....

De csak egy lépéssel menjünk tovább és cseréljük ki a csoport nevét bármi másra:

"Büdösek és agresszívek-e a többgyermekes családanyák a Fogaskerekűn?"

"A fogasra beözönlött egy nagy csapat többgyermekes anya, igen, ők azok, akiktől a budai tájvédelmi körzet sívó pusztaság a sok eldobált pelenkától, és hetvennel csapódnak elénk a bevásárlóközpontban merőlegesen, meg naponta látok fejsérülteket közülük a leértékelt áruk között, a boltban sárosak, és kiabálnak, és trágárak, és büdösek, és nem lehet tőlük leszállni sem, mert eltorlaszolják az utat a babakocsikkal, felvonónak használják, amit más hazajutásra, miattuk lett háború a fogason utazás, törvényen kívüli, egyre agresszívabb érdekcsoport, és ellenőr sem kell ahhoz, hogy erőszak legyen."

Nos ha ezt ebben a formában közzétenném egy nyílt fórumon kb felboncolnának, pedig mondjuk nekem csak egyetlen anyukával volt gondom...

Remélem érti már... nem csak az a fontos, hogy szabad vélemény szabad világ van, de egy tanult embernek nem szabad általánosítani és ezáltal gyűlölet tárgyává tenni embereket indokolatlanul..

Üdv

Tomi from Space · http://bodybuilding.blog.hu 2014.03.25. 11:19:52

@Nikolaij: Kár volt megírnod ezt a kommentet...

Egyrészt az emberek nagy része nem embercsoporti szakértő, másrészt nem kerékpárguru, harmadrészt meg nem újságíró, ergó úgy képes megfogalmazni, ahogy tudja és ahogy közérthetőnek tehát amiből mindenki oda tartozó tudja, hogy kikről is van szó pontosan. Te hasonló frusztrált agytröszt lehetsz, mint a verekedő, aki kikéri magának, kíváncsi leszek mikor szólnak rólad a hírek.

Másrészt koszos és büdös emberek továbbá a hajléktalanok, akikre fújsz a bkv-n, érdekes, hogy a koszos és büdös haverjaidért viszont kiállsz. Chh.

TwinSpark16v 2014.03.25. 11:21:36

@fogyasztói magastartás:

Rendben, nem mintha szokásom lenne kötekedni, nem igazán tudsz felcsigázni, a kommentedből az jön le hogy Te egy elég agresszív alak vagy. Nem ítélkezem látatlanban, ettől még lehetsz normális ember, hogy fenyegetőzöl így egy kommentre...
Velem nagy valószínűséggel nem fogsz találkozni soha, de kívánom, hogy arcoskodj élőben is hátha egyszer rájössz vagy rávezetnek, hogy tök felesleges.

Üdv

Kolombusz 2014.03.25. 11:27:36

Hm, elég alpári arc lehet ez a srác, de ezek szerint valami emberség csak maradt ott benne a mélyen valahol.

fogyasztói magastartás 2014.03.25. 11:27:48

@TwinSpark16v: kibaszott agresszív vagyok. ha tovább ingerelsz, megkereslek.

Nikolaij 2014.03.25. 11:29:35

@Tomi from Space: Az hogy én éppen DH-s vagyok az egy dolog, én egy dolgot akarok elkerülni, az általánosítást, amitől szenved a társadalom.

És egyet is értek azzal, hogy senki nem lehet mindenben szakértő, de azért álljon már meg a menet, hogy egy több éve blogoló, magyar-angol szakos tanártól, aki aktív író,publikáló ember ez egy teljesen jogos elvárás!!!!

Üdv

oneofthem 2014.03.25. 11:31:51

Tegyük rendbe a dolgokat: internet előtt van sok unatkozó ember, aki dolgozni nem akar, túl sok ideje van. Szörfözik a neten, rábukkan erre a hírre: "Feljelentette magát a bűnbánó downhilles
Tényleg agresszív, sőt brutális volt a Fogaskerekűn a bringás, levélben írta le, mit tett." már a cím is hatásvadász, feljelentette magát... Épp a feljelentést kerülte el ezzel a levéllel, amire később még kitérek. Szóval elolvassa a cikket, a levelet, a kommenteket és úgy érzi, most megmutathatja, hogy ki is ő. Mindig is utálta a nála tehetősebb embereket, és amikor olvassa, hogy fiatalok milliós kerékpárokkal utaznak a Fogaskerekűn, rögtön újgazdagozik, meg apucikisfiázik, pedig a legtöbben megdolgoztak érte, csak cigi és alkohol helyett például kormányra, gumira, váltóra költenek. Visszatérve a konkrét esetre, SENKI NEM TUD SEMMIT, ahogy én sem, azok tudják pontosan, hogy mi történt, akik ott voltak akkor. A hírek természetesen brutális verésről és megalázásról szólnak, mert így többen rákattintanak, de gondoljunk csak bele: ha valakit a fent leírt módon brutálisan bántalmaznak, nem az az első, hogy hazamegy és leírja a blogjában, hogy mi történt, hanem egy kórházban látleletet vetet magáról. Nem mondom, hogy nem fajult tettlegességig a dolog, és amennyiben ez így van, mélyen elítélem az ilyen magatartást, nőt verni a világ egyik leggusztustalanabb dolga, de nem gondolom, hogy ez pontosan úgy történt, ahogy ezt a hírportálok lehozzák. Ha S. D. tényleg brutálisan tarkón verte volna G. É.-t, nyilván lett volna ott valaki, aki közbelép, ezt egyik férfi sem nézné végig. Érdemes azt is figyelembe venni, hogy G.É-nek nem ez az első konfliktusa férfiakkal, több, egymástól független helyen is felmerül a neve, mint férfigyűlölő, kötekedő, agresszív hisztéria. S. D.-ről pedig a nagyközönség most hall először. A közzétett bocsánatkérő levél pedig G. É. szája íze nyomán íródott, ő diktált, ezt be is vallja. Még valami: minden vitához két ember kell. Még egyszer leírom, nem voltam ott, nem tudom mi történt, ahogy egyik fenti kommentelő sem, de lehet érdemesebb lenne mindkét oldal véleményét meghallgatni, a főszereplők korábbi eseteiről tájékozódni, mielőtt ostobaságokat írkálunk.

A másik dolog pedig az általánosítás: előttem szólók most már úgy tekintenek a Downhill szakág képviselőire, mint ősellenségre. Természetesen köztük is vannak agresszív, primitív egyének, de több ezer embert egy olyan eset alapján megítélni, amiről senki nem tudja, pontosan hogy történt eléggé az intelligencia és tudás hiányát feltételezi. Az már csak hab a tortán, hogy többen rögtön aktuálpolitikát vittek a történetbe és "jobbikos"-oztak, ami már tényleg a vicc kategória.

Tehát csak arra szeretnék rávilágítani, hogy tájékozódjunk, mielőtt ítélkezünk, ne higgyünk el mindent, amit írnak, ismerjük meg mindkét oldal álláspontját, és irígység vagy más jobb vagyoni helyzete miatti támadásokat ne indítsunk névtelenül, mert legalább olyan szánalmas, mint nőt verni!

másik oldalon 2014.03.25. 11:45:42

@Nikolaij: ". Én nem látom a downhilles fiúk előtt, hogy akkor most ez a büdös és agresszív downhilles csoporthoz szól, hanem úgy összesítve a downhillesekről akiket a későbbiekben leírt negatív jellemzőkkel lát el."
Rosszul látja, kizárólag róluk ír, tehát róluk szól, és nem a DH-ról általában, bár nyilván azért büdösnek büdösek az emberek a sportolás után.
"Olvassuk együtt a bejegyzés címét is, idézem:"Büdösek és agresszívek-e a downhillesek a Fogaskerekűn?"
Nos, úgy van ez fogalmazva, hogy az agresszív és büdös downhilleseket külön "kasztban" kezelné??...."
Igen, és a büdös, agresszív DH-sokról ír, nem a többikekről. ...vagy megemlíti talán hogy az összes DH-s a fogaskerekűn és azon kívül is büdös és agresszív?
"ott ildomos elkerülni a személyes sértettségből kerekedő általánosításokat...."
Nincs is ilyen, csak ugye a szövegértés hiánya.
"Nos ha ezt ebben a formában közzétenném egy nyílt fórumon kb felboncolnának, pedig mondjuk nekem csak egyetlen anyukával volt gondom..."
Már megint a szövegértés.
Itt Ön azokról a többgyermekes büdös anyákról ír csak akikről szó van. A többi többgyermekes anyára, aki nem fogaskerekzött, nem a BTK-ben dobbálta el a pelenkákat azokat nem szólította meg.
Kapisi?
Konkrétan az idézett szövegek nem általánosan a DH-sokról szólnak, csak 'azokról' akikről írta.
Az, hogy nyilván mások sem tudnak szöveget értelmezni, az nem a blogger hibája, és az se ha ebből a DH-sok nem jól jönnek ki, mivel ezt Ök intézték maguknak.
Viszont amennyiben Ön nem szál fel büdösen, és nem viselkedik agresszíven a fogason akkor Önnek nincs mitől tartani. Egészen biztos hogy ezentúl jobban odafigyelnek a DH-sokra és nyilván ez Önt is hátrányosan érintené, ha olyan lenne mint ezek, de ha Ön nem olyan -és nyílván nem az- akkor nincs mitől tartania.

spiral 2014.03.25. 11:49:37

Ismét köszönet a cikk írójának, kirk kapitánynak, hogy az olcsó, feszültséggeneráló stílusával megintcsak nem a történtek objektív bemutatására törekedett.
Remélem, összejött a napi betevőhöz szükséges kattintás, így szép az élet.

Nikolaij 2014.03.25. 12:00:56

@Ikukám: Felteszek egy egyszerű eszmefuttatást, ami az én olvasatomban egyértelműnek tűnik:

Ha ezt írom: "Büdösek és agresszívek-e a downhillesek a Fogaskerekűn?" - ezzel egy csoportra gondolok a downhillesekre.

Viszont ha ezt írom: " Vannak-e büdös és agresszív downhillesek a fogaskerekűn?" - akkor máris csak ezen büdös és agresszív emberekre gondolok.

De hogy ne menjek tovább már csak a bejegyzéseket közzétevő blogger is látja azt az összefüggést amit én, idézek tőle:

"Az ittlakunk.hu beszámolója szerint a poszt írója már korábban sem volt jó véleménnyel a bringásokról, tavaly is írt bejegyzést, amiben "büdös és agresszív bringásoknak" titulálta a downhilleseket."

Ezek után nem értem még mindig a dolgot. Nyilvánvalóan a DH-sokról szól az írása.

Ön szerint ha a hölgy egy emberrel való konfliktusa miatt így ír a downhillesekről, akkor az nem általánosítás??

Tartani nem tartok senkitől, csak lehessen valakivel értelmesen és konstruktívan beszélgetni.

Üdv

másik oldalon 2014.03.25. 12:12:51

@oneofthem: "nőt verni a világ egyik leggusztustalanabb dolga, de "
Mi az hogy de? Ide egy pont kell. Az hogy a hírportál mit ír az egy másik történet, DE mint láthatod Dani leírásából pont úgy történt ahogy leírták, és itt a mondat vége, PONT.
Dani Önkéntesen írta ezt a bocsánatkérést, ha ez így nem állna meg akkor vállalta volna a bírósági procedúrát és a végén perelhette volna a bloggert hamis vádért.
"nyilván lett volna ott valaki, aki közbelép, ezt egyik férfi sem nézné végig"
Nyilván, de mégsem volt, ez tény, és ez bizony általánosítás.
"Érdemes azt is figyelembe venni, hogy G.É-nek nem ez az első konfliktusa férfiakkal, több, egymástól független helyen is felmerül a neve, mint férfigyűlölő, kötekedő, agresszív hisztéria."
Ez most hogy jön ide? Másrészt nyilván aki blogger annak lesznek konfliktusai különösen ha valaki a feminizmust vállaja fel, ami a férfiak 90%-ánál kicsapja a biztosítékot, noha ez a 90% azt sem tudja hogy az mi.
"de lehet érdemesebb lenne mindkét oldal véleményét meghallgatni, a főszereplők korábbi eseteiről tájékozódni, mielőtt ostobaságokat írkálunk. "
Meghallgattuk mindkét oldalt, és ha Dani más véleményen lenne akkor kiállt volna a vélt igazáért, de mivel Ö kereste meg a bloggert hogy hogy lehetne elsimítani a dolgot, ezért nem hiszem hogy túl nagy árat kértek volna tőle.
Dani egy mázlista, hogy ilyen könnyen megúszta, persze most 2 napig rajta csámcsognak, de a 3. nap már az övé.

másik oldalon 2014.03.25. 12:19:59

@Nikolaij: "Ön szerint ha a hölgy egy emberrel való konfliktusa miatt így ír a downhillesekről, akkor az nem általánosítás??"
Ez nem egy emberről való konfliktusről szól, már máskor is volt velük konfliktusa, mint ahogy Ön is előbányászta nagyon helyesen.
""Az ittlakunk.hu beszámolója szerint a poszt írója már korábban sem volt jó véleménnyel a bringásokról, tavaly is írt bejegyzést, amiben "büdös és agresszív bringásoknak" titulálta a downhilleseket.""
Konkrétan nem ezt írta nyilván, és így beidézve egy nem konkrét dolgot ez nem egy korrekt hivatkozási alap.
Onnan kéne beidézni konkrétan, az általánosítást -és nem a szövegkörnyezetből kiragadva egy részt. Így ez csak lejáratásnak tűnik.

Faissst 2014.03.25. 12:23:25

Gerle írta a szöveget,nem a Dani...

másik oldalon 2014.03.25. 12:25:14

@Nikolaij: "Ezek után nem értem még mindig a dolgot. Nyilvánvalóan a DH-sokról szól az írása."
Ezt hívják 'szalmabáb érvelésnek' ;)
A szalmabáb érvelés olyan érvelési hiba, mikor az egyik vitapartner, a racionális vita szabályait megsértve a másik vitapartner torzított álláspontját támadja.
hu.wikipedia.org/wiki/Szalmab%C3%A1b_%C3%A9rvel%C3%A9s
AZOKRÓL a DHsokról, nem a DHsokról.
Ha a DHsokról szólna akkor így nézne ki:
Mindenki aki DH-zik egy büdös agresszív paraszt és természetkárosító, függetlenl a helytől és időtől.

Kheopsz · http://giza.eg 2014.03.25. 12:29:03

@Brother Love:
Furcsa kérdés, de lehet -e beleszólása büntetőeljárásba az áldozatnak?
A büntetőeljárásnál a rendőrség vagy ügyészség jelenti fel ezt a gyereket, szerintem ezt harmadik fél nem nagyon vétózhatja meg, de javítsatok ki, ha tévedek.

másik oldalon 2014.03.25. 12:30:38

@Faissst: Az tök mindegy, hogy ki írta, nyilván Dani nem tudott volna egy értelmes bocsánatkérést megfogalmazni, úgy hogy közben magát ne mentse fel. Tele lett volna 'volná"-val meg 'de'-vel. Az számít hogy ki írta alá és ki ismeri el sajátjának.
Obama sem maga írja a szövegeit ;)

230e 2014.03.25. 12:30:54

@Kheopsz: valahol írták hogy magánindítványra indult az eljárás, így van erre lehetőség.

Nikolaij 2014.03.25. 12:34:08

@Ikukám: Én azt csak azért idéztem be, mert más is ugyanígy értelmezte Éva írását, mint ahogy én, az nem az Éva idézete, de ezek szerint akkor Önnél sincs minden helyén a szövegértéssel.

Elolvastam ezt az érvelési hiba kisokost, de ettől függetlenül nem tudok egyetérteni Önnel, a hölgy megfogalmazása nem helytálló, fentebb leírt értelmezés alapján.

Üdv

másik oldalon 2014.03.25. 12:41:31

@Nikolaij: "De hogy ne menjek tovább már csak a bejegyzéseket közzétevő blogger is látja azt az összefüggést amit én, idézek tőle:

"Az ittlakunk.hu beszámolója szerint a poszt írója már korábban sem volt jó véleménnyel a bringásokról, tavaly is írt bejegyzést, amiben "büdös és agresszív bringásoknak" titulálta a downhilleseket."
"
Ön ezt írta: 'idézek tőle' és nem tőle idézett, hanem egy ki tudja honnan lévő áttételes vélemény idézett be mintha azt Gerle Éva írta volna.
" nem tudok egyetérteni Önnel, a hölgy megfogalmazása nem helytálló, fentebb leírt értelmezés alapján."
Kár hogy nem a hölgy fogalmazta meg - mármint Gerle Éva, de ez pontosan kiderül a szövegkörnyezetből is:
"Az ittlakunk.hu beszámolója szerint" és még csak nem is az ittlakunk.hu írta ezeket a sorokat hanem
ki tudja ki?
Ez már megint szalmabáb érvelés;)

Yooha · http://indafoto.hu/yooha/lego_architecture 2014.03.25. 12:45:18

A downhill a múltkor még egy alpesi sí szakág volt.
Hogy lehet elszaladni a fogaskerekűről? Az megy, nem?
Mit keres egy biciklis a fogaskerekűn, ha már van járműve? A villamosra se szállnak fel kamionnal!
Semmit sem értek...

másik oldalon 2014.03.25. 12:48:24

@Nikolaij: "nem tudok egyetérteni Önnel, a hölgy megfogalmazása nem helytálló,"
De mint feljebb írta, nem is a hölgy megfogalmazása volt.
Tehát, ha vitatkozni szeretnénk akkor azt értelmesen. Szalmabáb érveléssel nem érdemes.
A másik -Ön által- torzított álláspontjára nem lehet hivatkozni, csak a konkrét szövegre beidézve, ahogy én is teszem.

Nikolaij 2014.03.25. 12:49:51

@Ikukám: Na most akkor álljunk meg egy szóra.Megemlítek egy bloggert, aki ugyanazt az összefüggést látja Éva írásában amit én, ezért a blogger írásából beteszek egy idézetet,hogy látható legyen, hogy ő is ugyanazt látja amit én, és akkor most szalmabála módszerrel érvelek???

A ki tudja honnna áttétes véleményt a második, Önnek küldött linken lévő blogbejegyzésből vettem, amit ugyanaz az ember írt mint ezt a cikket, kirk kapitány.

De akkor itt van újra, innen vettem az idézetet:

kerekagy.blog.hu/2014/02/27/budosek_es_agresszivek-e_a_downhillesek_a_fogaskerekun

Sorrendben: Keretes rész, első bekezdés és második bekezdés, ezt emeltem én ki.

Tehát lovagol ezen a szalambála érvelésen de magyarázza már el nekem hol van ebben az??

Idéztem egy másik ember észrevételét, miszerint kirk kapitány és úgy értelmezi Gerle Éva írását a downhillesekről, mint én, ez akkor ezek szerint már szalmabála érvelés?

Üdv

másik oldalon 2014.03.25. 12:51:25

@Yooha: A DH bringa egy bringából elkorcsosult sporteszköz, csak lefelé működik, még sík úton is gázos vele közlekedni :) De tényleg.
Olyasmi mint az síugró síléc, vagy a dragster, semmi másra nem alkalmas célsport eszköz.

másik oldalon 2014.03.25. 13:07:08

@Nikolaij: így hogy megnevezte az írót így nincs benne, de aznélkül az, szalmabáb.
"De akkor itt van újra, innen vettem az idézetet:"
Ez pedig megint szalmabáb, hogy "itt van újra"
Nem, nem újra van itt, hanem most először van itt, előtte nem volt ott a forrás linkje.

másik oldalon 2014.03.25. 13:10:50

@Nikolaij: "Tehát lovagol ezen a szalambála érvelésen de magyarázza már el nekem hol van ebben az??"
Tehát ez a mondat is tipikus szalmabáb érvelés, mindent átír, elferdít, aztán vitát nyit róla, így nekem az Ön elferdített valóságával kéne vitatkoznom, kösz nem.
Tehát: szalmabála <> szalmabáb !

Kheopsz · http://giza.eg 2014.03.25. 13:12:11

@230e:
De ha valaki garázdaságot követ el, akkor azt nem hivatalból üldözi a hatóság?

Nikolaij 2014.03.25. 13:14:11

@Ikukám: Igen, ebben igaza van. Az első válaszomban Önnek idéztem egy cikkből, amit írtam hogy 2014.02.27.-ei cikk, viszont most visszaolvasva látom, hogy a linket nem tettem be mellé, bár kerékagyról való cikk, de igen, link is kellett volna.

És ezért hivatkoztam úgy, hogy "újra" mert arra emlékeztem oda belinkeltem,de sajnos nem.

Elnézést.

Üdv

Nikolaij 2014.03.25. 13:20:23

@Ikukám: "Mindent átír,elferdít"??Ez kicsit erős, CTRL+C és CTRL+V közben csak nem vesznek el adatok, igazából nem értem mire írja ezt nekem?

Az pedig hogy elferdített valóságot teremtek, azt abszolút nem tudom hova tenni...

Maradjunk annyiban, hogy az eredeti cikket meg lehetett volna fogalmazni pontosabban és nem általánosítva. Mivel erősen lehet kétféle képpen értelmezni Éva bejegyzését, miszerint büdösek és agresszívek a DH-sok vagy az agresszív és büdös DH-sokhoz szólok, így kiegyezhetünk egy döntetlenben.

Ön úgy értelmezi, hogy Éva csakis a büdös és agresszív DH-sokhoz szól.

Én és a cikk írója, kirk kapitány pedig úgy értelmezi, hogy a DH-sok büdösek és agresszívek.

Üdv

2014.03.25. 13:25:24

@Nikolaij: Nem érdemes a nővel vitatkozni, tipikus feminista, két dolog ismeretlen számukra, az egyik a humor, a másik a logika.

ghater 2014.03.25. 13:28:47

Undorítóak a bringások, nem viselnek bukót és átmennek minden piroson, megállás nélkül, úgysincs retorzió (rendszám híján).

Aki fogaskerekűt használ csak azért, hogy aztán csak lefelé száguldjon, a fejlődéstan zárványa lehet, sikeres ember biztosan nem!

Szerintem ezt a bánó levelet nem a toplák írta, ennyi esze egyszerűen nem lehet.

másik oldalon 2014.03.25. 13:33:10

@Fekete Henrik: Bizony, pont az ilyen ostoba általánosításokról írtam néhány sorral feljebb a férfiak és a feminizmus kapcsolatáról.
"ami a férfiak 90%-ánál kicsapja a biztosítékot, noha ez a 90% azt sem tudja hogy az mi."
hu.wikipedia.org/wiki/Feminizmus

2014.03.25. 13:35:50

"ami a férfiak 90%-ánál kicsapja a biztosítékot, noha ez a 90% azt sem tudja hogy az mi."

Ostoba általánosítás.

másik oldalon 2014.03.25. 13:42:06

@queensryche: Az, de ha megnézed itt is megvan az arány, aki feminizmusról ír itt, arra -rajtam kívül- simán megáll. Vagy talán tévednék? Ha összeszedjük a hozzászólásokat, akkor csak azért nem jön ki a 90% mert még nem jött fel annyiszor a téma.

A Lesből Támadó Ruhaszárítókötél · http://www.planetside.blog.hu 2014.03.25. 13:49:15

@Brother Love: Lenyűgöző. Nem hittem volna, hogy egyszer ebben a szerepben látlak.

A farmermellény jobban áll.

Phrascarica 2014.03.25. 14:01:44

@oneofthem: Te vagy az Szilárd? Hehe kibújt a szög a zsákból :)
Ma beregisztráltad a nicket aztán próbálsz sunyin -ahogy szoktad- áttolni a baromságaidat XD
Te asztrológusok gyöngye.

2014.03.25. 14:04:41

@Ikukám: Nem tudom, mivel az ide begépelt hozzászólásain kívül - már amiket olvastam, mert annyi időm azért nincs, hogy átrágjam az egészet - nem ismerem az adott illetőt/illetőket (nyilván nem mint személyeket, hanem az érveiket ebben a témában), és a poszt sem a feminizmusra van kihegyezve. Szerintem nem áll meg ez a 90% - főleg, ha a tényszerű értelmezés/definíció ismeretét nézzük és nem azt, hogy hogyan reagál a férfiak egy valóban nem elhanyagolható csoportja arra, ahogyan egyes, magukat feministának tartó emberek a fenti kifejezést a gyakorlatban (mindennapi életben) (szerintük helyesen) használják, illetve ahogyan hivatkoznak rá.

Már most leírom, hogy ez egy olyan téma - főleg, ha idetalál pár "lelkes" egyén -, amiről nekem aztán biztosan nincs kedvem x hozzászóláson keresztül írogatni. Van egy olyan vonala - ha radikálisnak hívom, úgyis belém kötnek :) -, ami nem kicsit tud ellenszenves lenni, de ehhez MINDIG kell egy hús vér illető, aki azzá teszi. Megjegyzem: nem mindig nő.

230e 2014.03.25. 14:18:07

@Kheopsz: nem vagyok annyira otthon a büntető/szabsértéses jogban, de ez mintha könnyű testi sértés lenne, ami magánvádas.

másik oldalon 2014.03.25. 14:20:02

@230e: igen, és ez az, könnyű testi sértés.

Shadowbull 2014.03.25. 14:34:11

@oneofthem: ket elmebeteg. meg azt sem veszik eszre hogy totalisan hulyet csinalnak magukbol.
Mondjuk mit varjon az ember egy asztrologustol. LOL.

BLX 2014.03.25. 14:37:49

@Fekete Pestis: Honnan veszed, hogy kötözködik? Dani a fenti levélben leírtad, hogy ő kötözködött. Nyilván pisztolyt szorítottak a a fejéhez, azért írta.
Intelligens: én is intelligensnek nevezem magam. Ez nem szerénytelenség, ez alap kellene hogy legyen. Hogy az ember intelligens legyen, és ne úgy viselkedjen, mint egy dühös kutya, hanem mint egy értelmes ember, aki képes uralkodni az indulatain. Akkor esélye van rá, hogy nem kell utólag magyarázkodnia meg bevallania, hogy hazudott korábban.

BLX 2014.03.25. 14:39:11

@tomot: Veled, tomot? Bírnád?

BLX 2014.03.25. 14:40:37

@igazi hős: Meg annyi, hogy elkövette. És most viseli a következményeket. Illetve ezzel a levéllel igyekszik csökkenteni a következményeket, hogy pontosabb legyek. Amúgy igazi hős módjára.

tomot 2014.03.25. 15:17:37

@BLX: nem vagyok perverz, if you know what i mean

Trackers 2014.03.25. 15:35:43

Ha ilyen veszélyes sprotot űznék, akkor vélhetően senkibe nem kötnék bele.

Különösen akkor nem, ha a pályára 1-2 extrém akadályt bárki elhelyezhet, akinek mondjuk elsodorták ott a gyerekét, vagy akinek a feleségét lefejelték a fogason.

Persze hogy barom és felelőtlen, aki ezt teszi, nem beszélve a büntetőjogi felelősségekről.
De barmokból sehol nincs hiány.

Poroszkai Attila 2014.03.25. 16:13:34

Nagyon helyes, végre! Remélem a srác többé nem csinál ilyet! Mármint az agresszióval felhagy.

Az egész biciklis társadalomra ráférne már hasonló mea-culpa a többi közlekedő - gyalogos, autós, bkv - szakadatlan terrorizálása miatt.

BLX 2014.03.25. 17:09:30

@tomot: I don't know. Mit értesz perverzió alatt?

ex-dr. vuk 2014.03.25. 17:23:53

@Poroszkai Attila: koszonjuk az ujabb altalanositas. es kikre ferne meg ra mi? kofaragok? balett tancosok?

2014.03.25. 17:28:08

@Ikukám: Jól ismerlek titeket, sajnos.

2014.03.25. 18:29:46

Most volt G É a TV2 híradójában. Vajon hogy került oda ?

vazzup 2014.03.25. 18:31:28

@Nikolaij: amennyi energiát az itteni hisztibe fektetsz, fektethetnéd abba, hogy

1; írsz a csajnak, hogy figyeljen legközelebb, ne általánosítson, mert nincs igaza (közepes megoldás)
2; odafigyelsz a haverjaid között (bocs, sporttársaid között), hogy ha valaki büdös és/vagy bunkó, akkor azt megakadályozod/megelőzöd

Mindenki boldogabb lenne és nem tépnéd feleslegesen a billentyűzetedet.

@igazi hős: igen, az. Nem verekszünk gyengébbel. Pont. Pláne nem a gyereke előtt. Ha ez neked magas, akkor nem vagy alkalmas a civilizált világban normális együttélésre.

judy2121 2014.03.25. 19:39:11

@aljaskuszobab: nem tudom te melyik kommentet olvastad, de főiskolára járok, és ösztöndíjas vagyok, mert mindig 4-es feletti az átlagom. Mindig is jól tanultam. A középiskolában pont az, hogy a tanárok kedvence voltam, és most sem az a főiskolai hallgató vagyok, akire nem emlékeznek a tanárok. Ezenkívül énekeltem együttesben is, volt internetes videómagazinunk, stb. És ha meglátnál az utcán civilben soha nem mondanád meg rólam, hogy ezt a sportot űzöm. Sok barátom van, legtöbb szintén felsőoktatásban tanul, de nem nézem le a pizza futárokat sem. Ők is emberek, és van közöttük jó fej. A munkahelyemen is szeretnek, jól végzem a munkám. És veled ellentétben nem pocskondiázlak. Honnan tudod, hogy nézek ki? És nem szoktam összeverődni más bringással, legtöbbször egyedül bringázok, de ha valaki csatlakozik, akkor azt sem bánom. Ez olyan, mint amikor más a haverjaival megy sörözni. De te biztos nagyon jó tanuló vagy, egyetemista, jól nézel ki, tehetséges vagy, álomfizetésed van, és ezek mellett élsportoló is vagy. Mert ha igen akkor pocskondiázhatsz, de addig nem kellene látatlanban ilyeneket írnod, vagy legalább is végig kellene olvasnod a kommenteket, mielőtt válaszolsz rájuk.

2014.03.25. 19:56:30

@Ikukám: Te vagy a menedzsere ? Hogy intézted el hogy egy ilyen piti ügy miatt bekerüljön a híradóba ? Nekem is kellene egy ilyen menedzser :)

vazzup 2014.03.25. 20:08:04

@judy2121:
"De te biztos nagyon jó tanuló vagy, egyetemista, jól nézel ki, tehetséges vagy, álomfizetésed van, és ezek mellett élsportoló is vagy. Mert ha igen akkor pocskondiázhatsz"

Wait, what?! Szerintem akkor se, de persze lelked rajta... :D

Répalaki Edömér 2014.03.25. 20:44:59

Mindössze két kérdés:
Mikor kap végre Leonardo Dicaprio Oscar-díjat?
Mikor kap végre Gerle Éva blogmarketing-díjat?

Mindketten egy élet munkáját belefeccölték - láthatóan nem kis sikerrel - de még mindig semmi... 8(

Olstrong 2014.03.26. 00:02:51

@Répalaki Edömér: Oscart Leonardo-nak!
Díjat Évának!
Megérdemlik!
Utóbbi amúgy kapott már valamilyen címen.
Előbbi meg is érdemelné már.

2014.03.26. 00:10:26

@Olstrong: Kapott valamilyen díjat. Mi is volt a neve ? Hipochonder ? Hipnózis ? Telepátia ? Ja, megvan, Hüpatia.

másik oldalon 2014.03.26. 09:54:04

@Fekete Henrik: Na megnéztem ezt a kis szánalmas danikát hogy nyilatkozott a TV2-n, most már értem miért nem bízták rá a fogalmazást.
Ezek után viszont én sem lennék úr, hanem továbbvinném a pert, mert ez minden volt csak nem megbánás, és nem bocsánatkérés, hanem a srác próbálta magát kimosdatni.
Ezt mondta: "ugye mindenhez két ember kell".
Persze danika, a veréshez is kettő kell egy aki üt és egy akit ütnek. Szánalom ez a srác, ezen csak egy jó kis bírósági hercehúrca segíthet, mivel a kulturált megoldás, na az nem jött be.
A böriben lenne ideje gondolkodni.....

vazzup 2014.03.26. 10:33:01

@Ikukám: azért túlzásokba se kell esni, garázdaságért nem igazán visznek börtönbe. Legrosszabb esetben is csak felfüggesztett 1-2 hónap. De inkább csak megrovás.

igazi hős 2014.03.26. 11:45:42

@ex-dr. vuk: Direkt megadtam a linket is, nem gondoltam, hogy hosszan kell magamat idéznem (bár elég bölcseket írok, szóval mindig hasznos az ismétlés): "Nos, a poszt hatására a downhillesekről (pontosítok: a Budai hegyekben előforduló DH-sokról) nem romlott a véleményem. Nincs hova, náluk lejjebb csak politikusokat sorolok."
Ezt továbbra is fenntartom: mivel azon a környéken csak és kizárólag turisták által sűrűn használt turistautakon lehet bringázni, az ott DH-zókra nem tudok igazán szalonképes jelzőt.

igazi hős 2014.03.26. 12:10:19

@vazzup: Tehát ott voltál, láttad az ütést, hallottad a megelőző szóváltást, ismered az előzményeket. Akkor miért hallgatsz szerényen, ahelyett, hogy megírnád, hogy pontosan mi történt?

2014.03.26. 13:15:36

@Ikukám: Úgy látszik keményebb vagy mint G É :) Mi történt ? A srác közétett egy megalázó nyilatkozatot itt, ezt címlapon hozta az index, átvette a cink, a 444, bekerült a TV2 híradójába. Százezrek ismerték meg, mint nőverőt. Ráadásul ha jólértettem ez csak a magánvádra vonatkozó alku volt, a garázdaság miatti rendőrségi hivatalos eljárás továbbra is folyik.

2014.03.26. 13:55:44

@Ikukám: Különben lehet hogy ugrott az alku az interjú miatt, bejegyzés kommentrész - G É komment. csakazolvassa.hu/2014/03/25/a-mediaszeker-duborog-tovabb/

2014.03.26. 14:00:35

@Fekete Henrik: csakazolvassa néven a komment

tomot 2014.03.26. 14:19:56

@BLX: 40 év felé közeledő, elhanyagolt, narancsbőrös, frusztrált nőhöz hozzáérni.

2014.03.26. 14:49:08

G É véleménye a fb oldalán a kommentelőkről :)
Én nem arra gyúrok, hogy szimpatikus legyek a gyökkettő kommentközösségnek, köszönöm szépen, pompásan megvagyok anélkül is. A vélemény szabad, bűncselekményeket ne kövessünk el. Elég sok kommentár kísér, hónapok óta naponta taglalják az írásaimat indextopikokban, nem nagyon értenek engem, hát mit tegyek? Nem adhatok mindenkinek a szavára. Engem az érdekel, amit én helyesnek látok, és nem tudtok megfélemlíteni. Én nem bántottam senkit, én cikkeket írtam, mert ezt tapasztaltam a fogason 2012 (!) nyarán. Erre Dani nekem jött. Erre feljelentettem. Erre a rendőrség kinyomozta. Erre kérve kért, hogy tegyünk valamit. Erre mi korrektek voltunk. Erre belehazudik a kamerába. És ömlenek a fenyegetések. Ez titeket minősít. Azt hiszitek, jogotok van ehhez, dühösködni és ártani. Mert ha ti dühösek lesztek, akkor aztán! Én is dühös voltam, amikor nem értem oda a gyerekemért az oviba, mert felvonóztak a dh-sok. Megütöttem én valakit? Nem. Ehhez mit szólsz?
4 órája · Tetszik · 3

2014.03.26. 14:52:40

Ezt olvastam a fb-on, természetesen nem tudom, hogy igaz e, de érdekes szempont.
Miért nem értek oda a dhsok miatt ? Tán nem bírtál a hátsó vagonba szállni és megjegyzeseidet magadban tartani ? Pár dolgot had osszak meg itt.. Ne töröld le a kommenteket.. Ahányszor a fogason utazol, mindig a dhsok közelébe ülsz es mindenkire megjegyzést teszel.. Nem bírod ki.. Fogason utazó személyek elmondása szerint: gyakran utazik egy fogyatékos kisfiú a fogason, igen, néha érthetetlen dolgokat ordibal, ezen állítólag te ki voltál akadva hogy nem tudsz nyugodtan utazni a gyerekeiddel mert megzavarnak benne .. Részemről ennyi .. Nem csak ez az egy dolog van ami miatt nem vagy kozkedvelt a downhillesek közt.

wowerman 2014.03.26. 20:37:03

I don't want to live on this planet anymore..

vazzup 2014.03.27. 01:53:18

@igazi hős: hö? Ja, hogy most már ott tartunk, hogy "A Dani" is hazudik, mert nem is úgy volt?
Vagy mi van? Ütött? Elismerte? Ha nem ütött, miért is ismerte el?

Az van, hogy hülyevagyfiam, leülhetsz, egyes.

ATS 2014.03.27. 10:38:50

Mit kell ezen ennyit szenvedni, szereljenek kamerát a fogasra és tegyenek ki egy figyelmeztető táblát, hogy a hátsó részleg a kerékpárosoké, akinek nem tetszik előre szálljon.

Sobo 2014.03.27. 13:38:44

Hol is tart az ügy?

igazi hős 2014.03.27. 17:32:51

@vazzup: "hö?" Ennyi a válasz arra a sok kérdésre amit feltettem? Akkor tőled tényleg nem várhatja el senki, hogy kettőnél több árnyalatot érzékelj. Elnézést, hogy belezavartam az egybites világodba.

vazzup 2014.03.28. 10:31:51

@igazi hős: nem tudom feltűnt-e, de vannak még úgynevezett karakterek még utána... bár gondolom nem tűnt fel, mert a komplex gondolkodás számodra műfajidegen. S pont te próbálsz meg észt osztani árnyalatokról? Muhaha.

BLX 2014.03.28. 13:59:55

@tomot: :D Kis butuskám. És ötvenhez közeledő, hangosan röhögő pasihoz?
Bunkónak bunkó vagy ugyan, de ezt tényleg nem gondoltam rólad.

igazi hős 2014.03.29. 00:47:31

@vazzup: Karakterek tényleg voltak, válasz és értelem nem.

tomot 2014.03.30. 10:05:30

@BLX: na, próbáld meg mégegyszer :D de úgy látom az enyém talált :D

BLX 2014.03.30. 17:22:51

@tomot: Mit próbáljak még egyszer? Megkérdezni, hogy a pasikhoz (is) vonzódsz-e?

tomot 2014.03.30. 17:49:57

@BLX: látod, még ostoba is vagy. ezt ugyanis nem kérdezted :D tetszene mi ?

BLX 2014.03.30. 20:17:43

@tomot: De, csak ahhoz meg kellene tanulni olvasni. Ez a mondat, több átolvasás után neked mit jelent: "És ötvenhez közeledő, hangosan röhögő pasihoz?" Melyik szót nem érted? Vagy az előzményt nem találod?

tomot 2014.03.31. 09:12:28

@BLX: ne legyél primitív fogalmatlan. inkább keress egy f@szt, amibe végre beleülhetsz. ha egyáltalán tudod, hogy az hogy néz ki.

BLX 2014.03.31. 10:11:09

@tomot: Jól hozod a cseppet sem agresszív, kulturált embert, mókuska. Nem tanítasz civilben konfliktuskezelést? Beiratkoznék hozzád, taníts meg engem is. Hidegvéred már-már Bronsoni.

Ben Jamin 2014.04.18. 13:47:26

@halaloszto: ja, igazad van, nem ismerjük a részleteket. messziről könnyű ítélkezni. Én is csak hirtelen felindulásból írtam ezt... :)
süti beállítások módosítása